Tudatfény

Tudatfény

Álarcok, energiavámpír játszmák

2023. december 06. - Tudatfény

A mai témámmal szeretnék rámutatni a világban, legyen ez akár a legszűkebb környezeted, zajló energetikai játszmákra. 

Az emberiség nagy részénél fut az a program, hogy mindig félni kell valamitől, valakitől, aki sokszor bírál, ítélkezik, elnyom vagy kihasznál és kizsigerel, s a végén még jól meg is büntet mindenért, amit el sem követtél. Ez egy nagyon durva energiavámpíros játszma is. Ő az a típus, aki mindenáron be akarja bizonyítani az igazát, s ehhez nagyon sok energiát kell elvennie a környezetétől. Emiatt állandósultak a viták, a felesleges fröcsögések, s a harcok. A világban mindent az energiák irányítanak. S aki úgy érzi sehonnan sem tud tisztán töltődni, vagy nem is akar, az elveszi másoktól. Akár úgy is, hogy elvárásokkal térdre kényszerít, s a rabjává, függőjévé tesz. Meg mered-e másokkal osztani a hatalmad? A hatalommal belépett az uralkodás, a státusz fenntartása, s az alá-fölé rendeltségi viszonyok manipulációja is. Képes vagy egy ilyen illúziókkal terhelt játszmában boldog életet élni? 

Ahhoz, hogy átlépj a szabadság kapuján, ki kell lépned a fájdalmas és sokszor hamis játszmákból, helyzetekből. Nagyon sok bátorság, erő és hit kell ehhez a lépéshez. Viszont ez az egyetlen járható út a saját szabadságod megteremtéséhez. A döntésekhez és lépésekhez szükséges látni magad előtt a célt, ehhez nagyon sok hibás, rossz mintát fel kell ismerned, s át kell hangolnod, szélnek eresztened, hogy ne korlátozzon, ne akadályozzon és mérgezzen a továbbiakban. S nemcsak a régi mintákat szükséges magadról lehámozni, hanem az összes láthatatlan energetikai láncodat is, ami beköt a mátrixba. S ha ez még nem lenne elég nagy feladat, a kapcsolataidat is át kell nézni. Úgy is fogalmazhatunk, hogy teljesen új alapokra kell helyezned az életed. S ebben a tisztább környezetben már el tudsz kezdeni egy szabadabb, boldogabb, egészségesebb életet felépíteni.

A nehezített terepen is végig lehet menni, a te döntéseden múlik minden. Van bátorságod pillangóvá alakulni a folyamat végére? Ha igen, akkor tudlak vezetni, oldani a láncaidat, a félelmeidet, s a hamis hitrendszereidet. Az oldásoknál segítségül hívom az erőteljes oldótábláimat és a mágikus tarot kártyák tudását. Energetikai rendszered fogja megengedni a folyamat mélységét.

Bejelentkezés és időpontegyeztetés: kcsillag13@gmail.com (Az online 1 órás konzultáció során nagyon sok minden tisztul, oldódik, s világosabbá válik.)

További tartalmakért kövess Facebook-on (Tudatfény oldal) vagy instagramon (@tudat.feny)

Várlak szeretettel, Csilla

 

Ez a kapcsolat ellopott idő lenne?

A következő történet szereplői kitalált karakterek.

A történet filmesen klasszikusan egy kellemes nyári délután kezdődött: egy fiú és egy lány találkozott, épp jókor voltak jó helyen. A lány fiatal, kedves, bájos, kicsit még tapasztalatlan és naiv, tele szeretettel és romantikus elképzelésekkel. A fiú kicsit idősebb, túl van már egy-két párkapcsolati megpróbáltatáson, sikeres a munkájában, élvezi az életet, s megragadja a kínálkozó lehetőségeket. Most épp a mindent és mindenkit meg akar szerezni korszakát éli.

Beszélgetni kezdenek, a fiú mindenre figyel, amit a lány mond, ahogyan beszél. Keveset kérdez, magáról még kevesebbet mond, gondosan ügyel minden mondatára. Minél kevesebb infót megosztani magamról, s minél többet megtudni a lányról az alapgondolata. A lány fejében túl gyorsan elindulnak a képek a közös jövőről, családról, úgy érzi, első látásra megtalálta élete szerelmét, akire nagyon régóta várt. Elkápráztatja a fiú hűvös sármja, stílusa, sikerei. A fiú teljesen kívül helyezi magát a beszélgetésen, figyeli a lány szépségét, arcát, s már tervezi a közös estét, úgy érzékeli, nem kell sok energiát beletennie a lány meghódításába. Ez tovább növeli benne azt a vágyat, hogy megszerezze ezt a lányt. Nem szereti azokat a helyzeteket, amikor megdolgoztatja egy lány, mert abban elfárad, s lankad az érdeklődése. A fiú elképzelése szerint legyen minden egyszerű, történjenek úgy a dolgok, ahogyan azt ő elképzeli, aztán mindenki élje a saját életét, ahogy eddig is. 

Az este nagyon jól sikerült a fiú szerint, bár a lánynak kicsit hiányérzete van, hogy nem teljesen erre számított. Ezt a gondolatot gyorsan el is hessegeti magától, hiszen most úgy érzi boldog, s meg kell jobban ismerniük egymást. Majd az idő segít mindenen. Amikor hazaér jut eszébe az a gondolat is, hogy lehet túl könnyen és gyorsan odaadta magát a fiúnak, de ezen is túllép, inkább hamarabb derüljön ki, hogy nem működik a kémia köztük.

A kémia nagyon is jól működik, a fiú újabb és újabb találkozóra hívja a lányt, nagyon ügyelve saját inkognitója megtartására. A lány napról napra szerelmesebb, várja a találkozásokat, hogy újra érezhesse azt a biztonságot, azt az energiát, ami első pillanattól rabul ejtette, van benne valami plusz, valami kraft. Szépen lassan telnek a hetek, a hónapok, s továbbra is csak rövid találkozások vannak, hiszen ez a fiúnak nagyon kényelmes. A lánynak ez kezd fura lenni nem érti, miért nem változik a helyzet. Szerelmesen lebeszéli magát arról, hogy elmondja a fiúnak, hogy ez neki így nem jó. Azt gondolja, hogy a fiúnak még idő kell, nehezen fogad bárkit is bizalmába, s nehezen köteleződik el valaki mellett. A lánynak bizonyítania kell még. Így még több energiát belead, remélve, hogy egyszer elnyeri a fiú szívét. A magányos estéken a lánynak eszébe jut újra, hogy ez nem jó így, s mintha nem kapna annyit vissza, mint amit beletett. A lány még nem látja tisztán a fiút, s a szándékait, hogy nem is akarja komolyabb szintre emelni ezt a kapcsolódást, neki így kerek az élete, pont jól van ez így, mindent megkap, amire vágyik, sőt annál is többet...

Folytatás következik.

(Facebook: Tudatfény, instagram: tudat.feny, e-mail: kcsillag13@gmail.com)

screenshot_20231205-115821_pinterest_2.jpg

 

 

Mihez is ragaszkodsz foggal-körömmel?

A kérdés az év ezen időszakában különösen aktuális. A mai világunkban az embereknek mindig minden kell, mindent meg is tesznek azért, hogy ezt az érzést kielégítsék. Ez a fajta pillanatnyi boldogság, eufória sok esetben csak addig él, amíg a boltból hazáig érsz. 

Sajnos nemcsak tárgyakat tudunk így birtokolni, hanem érzéseket, s embereket is. Belül, lehet már tudod, érzed, hogy foggal-körömmel kapaszkodsz valami olyanba, ami már rég nem okoz örömet, nem tesz boldoggá, s csak viszi az energiád. Ezzel a viselkedéssel sikerült bezárni magad egy kalitkába, s akár kényszerpályán is lehet az életed. Nincs változás, nincs mozgás, csak a folyamatos mozdulatlanság. Az elvesztéstől való félelem annyira erős, hogy önmagad fényét sem találod már. 

S a sok átküzdött éjszaka és nappal után jön egy érzés, egy gondolat, hogy ez így nem jó, tenni kellene valamit. Merre indulj? Melyik dologhoz fogj hozzá, hogy tisztuljon a kép? Belül érzed, hogy az elengedés segítene. De azt is érzed, hogy ez fájni fog. Van-e elég erőd innen felállni, hogy megjelenjenek újabb lehetőségek, amelyek már el tudnak vezetni a következő lépéshez? Ha elindulsz ezen az úton, megtapasztalhatod a feloldozást, a jó érzések, könnyedség megjelenését az életedben.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, s szeretnél egy külső, független nézőpontból ránézni az életedre, keress bizalommal. Speciális erős oldógyakorlatokkal, energiáid harmonizálásával megtalálhatod újra mindazt, ami örömmel tölt el ebben a létezésben.

Bejelentkezés és további információ e-mailben lehetséges: kcsillag13@gmail.com. (Facebook/instagram oldalam:Tudatfény néven találod.)

Várlak szeretettel, Csilla

Fotó:Pinterest

screenshot_20231123-173912_pinterest_2.jpg

A szűkülő tér, az idő és a (hamis) vágyak

Napjainkban folyamatosan rohanunk, semmire és senkire nincs elég időnk, mindig kergetünk valamit.

Mindig újabb és újabb dolgot szeretnél megszerezni, birtokolni, ami arra a néhány percre jó érzéssel tölt el? Úgy érzed, mindenáron meg kell kapnod valamit, amire nem is biztos, hogy szükséged van. Lehet csak az egód érzi ezt. Ettől megnyugszik, biztonságban érzi magát, hogy ezt a valamit is sikerült megszereznie, ő győzött. Ez egy folyamatos spirált hoz létre, ha nem vagy résen. Egy idő után úgy érezheted, hogy csak rohansz, de már azt sem tudod hova, miért. Fogy a tér és az idő körülötted, fogy a levegő is, nehezebbé válhat a légzés is. Olyan érzésed is lehet, mintha mázsás terhek nyomnák a mellkasodat. 

Úgy érzed, talán többet is kihozhatnál az életedből, ha végre megtalálnád a sok teher és szerep alatt azt a feladatot amit szívesen végeznél? Talán néha eszedbe is jut valami küldetésféle vagy életcél, de sehogy sem tudsz nekifogni? A legjobb ötletek relaxált állapotban érkezhetnek hozzád. Megjelenhetnek a valós vágyaid, céljaid, elképzeléseid. Érdemes figyelni ezen halk sugallatokra, inspirációkra, mert ezek tudnak Téged elvezetni arra az útra, ami jó érzéssel töltene el.

Ha úgy érzed, hogy már nem látsz kiutat a lefelé menő spirálból, de szeretnél változtatni, tudatosan tenni magadért, akkor tudok Neked segíteni. A konzultáció vagy oldás online formában történik. Bejelentkezni e-mailben tudsz: kcsillag13@gmail.com

(Facebook oldalam: Tudatfény néven találod.)

Fotó:Pinterest

Várlak szeretettel, Csilla

screenshot_20231121-182325_pinterest_2.jpg

A bennünk fortyogó, kitörni készülő vulkán

A cím láttán elbizonytalanodhatsz, hogy milyen vulkán lakozhat bennünk? Egy-egy nap leforgása alatt nagyon sok hatás, inger ér bennünket, amit igyekszünk kezelni. Az egyik legjobb módszer, hogy a felesleges feszültséget egy kiadós mozgással, futással vezessük le. Ebben az esetben nem fog minket bántani, kipörgettük, megnyugszunk. Van az a lehetőség is, hogy megpróbáljuk elnyomni, elfojtani, így egyre több és több nem jó érzés rakódik le bennünk, ami egy idő után valahogyan utat tör magának, akár betegség formájában is. Nagyon sok haragot cipelünk, dédelgetünk magunkban, rágódunk rajta, mikor minket bántottak meg, vagy nem kaptunk meg valamit. S itt már elindul a bőség blokkolása. Úgy is érezhetjük, hogy elfolyik az energiánk. Lehet érezni dühöt és haragot is, csak fel kell ismerni, s át kell alakítani akár teremtő erővé, hogy ne mérgezzen minket tovább belülről. Így be tud indulni egy egészséges, tiszta áramlás, ami már elvezet a következő logikus lépéshez. Felmerült benned a kérdés, hogy mi köze is van a haragnak a bőség teremtéséhez? Ha haragos vagy, úgy érzed minden ellened van, tombol az egód, nem tudsz megbocsátani, akkor a bőség teremtéséhez szükséges jó érzéseket mint a hála, szeretet, nyugodtság meg sem tudod engedni magadnak, s nem is érzed ezeket. S van még egy rossz hírem, az elfojtott haraggal nemcsak magadat mérgezed, hanem a környezeted is. Így ők is átvehetik ezt a frusztrált hangulatot, s már kész is a veszekedéshez való alap.

Érdemes ezzel a témával dolgozni, s a mélyebb rétegekben megbúvó haragot is kitisztítani. Így elindulhat egy gyógyulási, tisztulási folyamat, s létrejöhet a belső egység és harmónia is.

Ha szeretnél oldódni, mélyebb rálátást kapni erre a témára, üzenetben (kcsillag13@gmail.com) tudsz bővebb információt kérni, vagy bejelentkezni. (További tartalmakért keresd fel a Tudatfény Facebook oldalam.)

Szeretettel várlak, Csilla

Fotó:Pinterest

screenshot_20231120-160046_pinterest_2.jpg

Rabnak érzed magad vagy szabadnak?

Vágysz a változásra, hogy könnyebben menjenek a dolgaid? Letennéd a terheket, traumákat, fájdalmakat, amelyek még mindig a langyos mocsárban tartanak? Mindez megbénító tud lenni, s nem engedi, hogy könnyedén lélegezz, felszabadulj, s megéld az élet napos oldalát. Már megszoktad a fájdalmakat, a szenvedést, ismerős az érzés. Bántod ezért magad, vagy úgy érzed, Téged bántanak, aláznak meg folyamatosan? Annyira nehéz már a sok súly és trauma, hogy akár testi tüneteid is lehetnek. A lélek figyelmeztet, hogy neki ez már sok. Segítenél a lelkednek lepakolni a terheket? A folyamat során ezéletes, előző életes, generációs traumák, sérülések tudnak oldódni, minták átíródni. Megkönnyebbülsz, rálátsz az okokra, s el is tudod engedni, amire már nincs szükséged.

Várlak szeretettel!

Bejelentkezni üzenetben tudsz: kcsillag13@gmail.com

(További információkat a Tudatfény Facebook oldalamon találsz.)

Szerelem, szerelemmel teremtés és a félelem

20231114_125616_2.jpgEz a három fogalom valamilyen formában így vagy úgy átszövi mindannyiunk életét. Vágyunk arra, hogy szerelmesek legyünk valakibe, s viszontszeressenek minket. Ugyanakkor félünk is tőle, hiszen annyi sérülés, csalódás, kudarc ért minket. A szerelem hiánya is okozhat félelmeket, bizonytalanságot, önértékelési problémákat. Megpróbáljuk akár teljesen elnyomni ezeket az érzéseket, magunkat egy látszatvilágban tartva, hogy ez nekünk jó így, ez van. S már nem figyelünk a lelkünk hangjára, a testünk jelzéseire sem. Lehet így is élni, kérdés, hogy érdemes-e. Tényleg jó ez így? Nézzünk a mélyére, mit rejt a tudatalattid, mit tudsz most elengedni, mit tehetsz le, hogy könnyebb legyen. Oldjuk a félelmeket, hogy el tudj indulni a változás, fejlődés útján, s megérkezhessen a boldogság az életedbe.

Szeretettel várlak!

Bejelentkezni e-mailben tudsz: kcsillag13@gmail.com

(További információ a Tudatfény Facebook oldalamon.)

Csilla

Fotó: saját

süti beállítások módosítása